Esarfa calatoare

Ultramarine scarf @Chamonix Montblanc 🇫🇷

A fost frig fara geaca la atitudine 2000 m, la ski in #chamonixmontblanc, am si racit, dar a meritat sa imi pozez esarfa din colectia Mer‑a‑Porter, @Adriaarteofficial. Nu va mai povestesc ca dupa am fost la un restaurant si chelnerita a varsat vin rosu pe mine… si am terminat ziua rosie, nu alba! Aratam foarte artsy… ce sa zic…

 

Esarfa Regatta at cows, Raoul Dufy @Cannes Marina 🇫🇷

Ador atmosfera de la #Cannes, plimbarile in #CannesMarina inainte sau dupa cina. Iar #esarfa alba Adria Arte, parte din colectia Mer‑a‑Porter, inspirata de lucrarea Regatta at Cows a faimosului pictor #RaoulDufy, prezenta in poza, imi da o stare atat de easy breezy!
As purta mereu imprimeu cu barcute, yacht‑uri si mare! ⛵⛵⛵

Ultramarine scarf @Crete Island 🇬🇷

Se zice sa nu porti o esarfa luxury, matase twill, precum esarfele Adria Arte la un outfit lejer, sport. Insa normele s‑au schimbat mult in moda, iar mie personal imi place un accesoriu luxury la o tinuta lejera.
Parca imi da o stare luxury si ma face sa simt ca traiesc momente speciale!

 

Adria Arte Collection @ Knossos Beach 🇬🇷

De cate ori plec in vacanta, imi place sa imi iau cateva esarfe Adria Arte cu mine, cateva cataloage si pungi, sa fac poze si sa fiu ambasadorul propriului brand.
Imi place alegerea facuta pentru ambalajele Adria, sunt elegante, practice si frumoase. Happy…

 

Adria Citrus Scarf @Antibes 🇫🇷

Aceasta a fost una din primele esarfe Adria Arte, denumita #AdriaCitrusScarf, o esarfa si o colectie “pilot” as spune.
Va dati seama de ce se numeste asa, pentru ca reprezinta o creanga de citrus, realizata pe un fundal albastru intens, asa cum e marea vara. I love it! O port primavara, vara, toamna si iarna si nu ma plictisesc niciodata de ea!
Poza e facuta in #Antibes, dar esarfa am creat‑o cu dor de #dolcevita in #Capri.🍋🍋🍋

Adria Citrus Scarf @ Val Thorens 🇫🇷

La ski cu esarfa de matase! De ce nu? Am descoperit ca e chiar placuta la gat si tine si cald! De altfel, matasea are aceasta calitate de a regla temperatura corpului, pastrand caldura la frig si mentinand racoarea in zilele toride!

 

Adria Bloom Scarf @ Nice 🇫🇷

Tot o esarfa “pilot”, nici nu stiam atunci (in 2016) daca voi face brandul #AdriaArte si colectiile prezente, Adria Arte Collection si Mer‑a‑Porter.
Am descoperit ca uneori cel mai bun plan e sa nu ai un plan, sa nu stii totul, sa nu stii “how”, ajunge sa stii “some how” si va rezulta ceva minunat!
Embrace the adventure!
In poza #adriabloomscarf

 

SHOP Adria Arte

Toate piesele prezentate sunt disponibile la cerere in shop‑ul Adria Arte.👇
www.adriaarte.com

Rise & Shine,

Adriana

Ti-a placut? Da share!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *