Best of 2020

Cu siguranta anul 2020 nu ne‑a adus tot ce ne‑am propus, dar cu siguranta a fost anul in care am apreciat mult ceea ce avem! 

Totusi in acest an dominat de pandemie s‑au intamplat si lucruri frumoase si importante, asa ca am decis sa impartasesc cateva cu voi si sa va spun ca ma bucura ca mi‑ati fost aproape si ca in acest an dificil am continuam sa crestem impreuna!

  1. ADRIA ACADEMY

Am deschis pe timp de pandemie #AdriaAcademy, sau Branding Academy, creata special pentru profesionistii creativi @AdriaAcademy

Deja din 2018 am inceput sa abordez acest subiect important, Online Personal Branding, in cadrul conferintelor si trainingurilor organizate si in Romania, dar si in mai multe tari din Europa.

Din primavara anului 2020 insa am inceput si seria trainingurilor si cursurilor online, asa cum au cerut vremurile, cu subiecte foarte importante in zilele noastre, precum Online Personal Branding, Strategii de Comunicare digitala, Digital Leadership si alte programe educationale dezvoltate si promovate in mai multe organizatii si companii.

Adria Academy va aduce periodic noutati, informatii, resurse in business pentru antreprenori si profesionisti creativi, dar si pentru cei in pozitii executive, in leadership sau management.

2. COMUNITATE

Pe timp de pandemie am marit comunitatea de clienti, prieteni, parteneri!

Ambasadoare a educatiei continue de peste 20 de ani, sunt dedicata sa sustin, sa ajut si sa inspir comunitatea de profesionisti in leadership, in afaceri, in cariera.

Astfel, am ales sa ofer beneficii si sustinere prin mentorat de calitate si asigurarea de resurse in business prin Adria Academy.

Comunitatile in care imi desfasor activitatea sunt formate din persoane decise sa evolueze, persoane care inteleg ca vremurile se schimba repede, iar educatia continua este cu siguranta viitorul, dar deja si prezentul.

Comunitatea este foarte importanta in aceste vremuri, parca mai importanta ca oricand, asa ca te invit sa faci si tu parte din comunitatea Adria Academy! 

O comunitate iti ofera oportunitatea de a te conecta cu oamenii, de a‑ti atinge obiectivele mai repede si mai bine, in timp ce te face sa te simti in siguranta.

Este important sa stii ca faci parte dintr‑o echipa, asa ca  alatura‑te comunitatii de iubitori de evolutie, de profesionisti in cariera sau business!

Better Together! 💕

3. CURS ONLINE PERSONAL BRANDING

Ma bucur ca tot in 2020 am intalnit multi oameni vizionari, deschisi, care au beneficiat de cursurile mele in cadrul Adria Academy si deja au fost certificati in Online Personal Branding.

Este o realizare importanta, deoarece azi e nevoie de o prezenta profesionista in mediul online, e nevoie de autenticitate, de transparenta, de strategii si obiective clar definite, iar toate acestea le-am predat in cursurile mele Online Personal Branding.

4. PROIECTE CREATIVE

A fost timp si de proiecte creative!
Tot in pandemie au luat nastere ilustratiile realizate de mine  pentru cartea #bucharestcitytour scrisa de @sonia_marta_author.

Un proiect frumos, distractiv, dar si provocator! 

Cei care ma cunosc stiu ca impartasesc aceste hobby-uri, aceste pasiuni, pictura in special, apoi pattern design-ul, chiar si fotografia, abia la final desenul. 

Ba chiar am urmat si cursuri si specializari in arta si design inca din 2010, avand chiar si un Master in Arte Vizuale. Desenul pentru ilustratie insa l-am descoperit ca fiind minutios si provocator si as zice ca un adevarat exercitiu de dezvoltare personala. 

Mi-am accesat abilitati precum rabdarea si organizarea, am avut  nevoie de un bun management al timpului, dar in final am fost fericita ca desenand am calatorit prin Bucurestiul insorit in momentele de carantina!

5. VACANTE

Vara asta am reusit si sa calatorim si sa fac o sedinta foto pentru esarfele brandului meu Adria Arte, sedinta care m-a incantat mult, si fiind relaxata in vacanta am reusit sa inteleg mai bine cum se organizeaza o sedinta foto profesionista, asa ca te invit sa citesti acest articol aici: Sedinta foto pentru brand personal – Adriana Repede

Apoi m-am bucurat ca am reusit sa impartasesc ganduri cu briza de mare si sa aduc putin din vacanta mea pe timp de pandemie pentru urmaritorii paginilor mele social media.

Au fost momente foarte speciale, mai ales in conditiile calatoriei in vremuri nesigure!

6. CUVANTUL CARE GHIDEAZA ANUL 2021- CREATIVITATE

In curand incepem un nou an, cu sperante noi, cu vise noi, si cu marea dorinta de a reveni la viata normala!
Dupa un an atat de provocator pentru fiecare, avem toti nevoie de creativitate, sa ne ajute sa reconstruim, sa depasim anumite momente de incertitudine sau anxietate, sa ne resetam viziunea, motivatia si perspectiva!
Asa ca ma provoc si te provoc si pe tine sa privesti inainte, sa ai grija la mindset si sa restabilesti calmul si starea de optimism pentru anul care vine!
In final alege si tu sa dai un nume anului care vine sau sa il caracterizezi printr‑un singur cuvant!
Eu aleg CREATIVITATE! 
Un An Nou cu sanatate, fericire, optimism si creativitate!

Rise & Shine,

Adriana

Ti-a placut? Da share!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *