Cum am devenit Awarded Business Coach

POVESTEA

Am intrat in fascinanta lume a coachingului din vremea studentiei si astfel am avut oportunitatea  sa fiu formata in programe Executive Leadership Coaching din SUA de la doar 21 de ani! 

Am fost deseori intrebata cum este sa ai aceasta profesie de-o viata, cum e sa ai o cariera in coaching, training, cum e sa fii un lider educational, cum arata stilul meu de coaching, cum gestionez echipe mici si mari, asa ca am decis sa impartasesc cu voi o parte din povestea mea in coaching si leadership.

Erau anii 1997, companiile multinationale erau la inceput in Romania, iar influentele externe nu se simteau nici in mediul educational, nici chiar profesional in Romania.  

Astfel am avut sansa sa am acces la cursuri si evenimente organizate in Europa sau USA, dar si la organizatii importante tot din SUA, la personalitati si lideri educationali de pe 5 continente, ceea ce a insemnat o educatie si experienta obtinute intr-un mediu multicultural. 

Am fost fascinata in primul rand de cultura organizationala, de inalta educatie si dezvoltare personala, de calitatea trainingurilor si de modalitatile inovative in formare.

Asa am reusit sa plec pe calea coachingului, a dezvoltarii personale si profesionale, si tot asa am reusit sa imi dezvolt foarte multe abilitati, precum viziune, creativitate, comunicare si marketing, abilitati de lucru in echipa, leadership, organizare si altele.

La doar 24 de ani am obtinut primul premiu special, o vacanta de vis pe celebrul vas de croaziere Aida, si prima Diploma pentru Leadership in Business, alaturi de alte recunoasteri speciale, astfel facand si primul pas important intr-o cariera extrem de bogata, activa si de-a dreptul fascinanta. 

Au urmat apoi multi ani de formare continua, testari, calificari speciale la diferite niveluri de performante, sesiuni de public speaking in tara si strainatate, alaturi de certificari speciale in Business, Leadership, Mentoring, dar si Personal Achievements. 

Timp de 20 de ani am scris si vorbit in domeniile: dezvoltare personala, antreprenoriat, branding, marketing si comunicare, leadership, digital leadership, network marketing, training, coaching, dar si imagine personala si stil in leadership, produse, colectii si branduri luxury.

AWARDS

In final, niciun coach nu ajunge Awarded pentru rezultate si performante mergand o data la o intalnire,  la un curs, la un examen – trebuie sa-si traiasca si sa-si respire meseria cu pasiune si daruire. 

Succesul nu este un noroc, nu este o intamplare! Este o consecinta a ceea ce ai facut si ai devenit! Succesul inseamna efort, inseamna sacrificii, inseamna provocare, autodepasire, lupta pentru evolutie, etica profesionala, dar in final si multa bucurie si implinire!

Astfel, in cazul meu, pentru a deveni Executive Coach a trebuit sa finalizez multe cursuri si traininguri de formare in organizatii si multinationale din SUA, sa am o educatie continua in coaching si mentoring, sa am experienta in coaching si da, si sa trec niste testari.

Insa cel mai mult au contat in devenirea mea doua lucruri: primul, ca am avut ocazia sa profesez alaturi de coach-i de talie internationala si al doilea, sa obtin o mare rata de succes, adica sa obtin rezultate si performante in pregatirea liderilor, avand in palmares peste 20 de premii si recunoasteri speciale.

Apoi, a avea experienta si practica intr-un rol de leader in paralel cu  o cariera de executiv coach, m-a ajutat sa am abilitatile necesare pentru a avea succes in acest rol precum: gandirea critica, solutionarea provocarilor, abilitati speciale in  educatie prin aplicarea mai multor strategii si tehnici de invatare, munca in echipa, comunicarea si multe alte abilitati.

Experienta castigata in leadership, asumarea unor sarcini sau proiecte care mi-au permis sa fac planuri si obiective pentru o intreagă echipa, castigarea unui rol de lider sau de conducere la nivel inalt de foarte tanara m-au ajutat sa dezvolt si acele calitati de care este nevoie in coaching executiv pentru a obtine rezultate.

CONCLUZIE

In concluzie, combinand in programele mele de coaching experienta si cunostintele obtinute in cariera de awarded executive coach,  personalitate in industria network marketing, ambasador de branduri si speaker, am dezvoltat un program modern si inovativ de coaching executiv si mentorat pentru succes si in Online personal branding, pe care il consider extrem de important in dezvoltarea personala sau profesionala in zilele noastre.

Acest program este propriul Masterclass Online Personal Branding disponibil in curand, ce te va ajuta sa obtii un brand personal remarcabil si care iti va debloca intregul potential, iti va sustine cresterea in  cariera si iti va amplifica afacerea.

Rise & Shine,

Adriana

Ti-a placut? Da share!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *