Esarfa din nou la moda

ESARFA PURTATA IN STILUL GRACE KELLY

O tendinta eleganta inspirata din anii 50, 60 revine in moda anului 2021, esarfa luxury purtata pe cap in stilul Grace Kelly.

Cu totii recunoastem imaginea cu esarfa luxury apartinand brandului @Hermes purtata pe cap de Grace Kelly in anii 1950, stil care a schimbat perceptia asupra esarfei, aceasta devenind imediat un accesoriu important, care exprima stil si eleganta.

Dupa acest moment insa esarfa a lipsit adesea de pe scena modei, designerii preferand esarfele purtate clasic la gat, iar pentru acoperirea parului preferand totusi palariile.

Datorita insa fashion show‑lui Versace toamna/iarna 2019‑ 2020, prezentat la New York, esarfa a recastigat teren si se bucura iar de un moment in lumina reflectoarelor.

Esarfele sunt accesorii utile in toate sezoanele si sunt si o ocazie de explorare a creativitatii prin multiplele posibilitati de personalizare, aducand culoare gentilor sau folosind‑o in locul unei curele in talie.

Si daca vorbim despre culorile esarfelor la moda, atunci puteti alege esarfe in culori puternice, stralucitoare, dar si esarfe in tonuri neutre.

Alegerea unei esarfe va fi determinata de imbracamintea ta si de culorile pe care le porti: daca ai o tinuta in culori intense, atunci alege o esarfa intr-o paleta calma si invers, la o tinuta in tonuri neutre poti alege o esarfa colorata pentru a da un aer proaspat si puternic aspectului tau si aparitiei tale.

Cat despre tendintele din moda din 2021, tema bucuriei va fi tema anului si va ghida toate transformarile in fashion. Trendurile pentru acest an sunt influentate cu siguranta de pandemia de coronavirus si sunt o exprimare evidenta a dorintei colective de renastere, de reinnoire, de iesire din aceste momente dificile.

In 2021 poarta imprimeuri  cu flori, fructe, culori neon si accesorii in albastru electric si astfel vei reusi si sa te simti mai bine, dar si sa te faci remarcata!

Inspira‑te in continuare cu mai multe idei despre cum poti purta o esarfa accesand link-ul: How to tie a scarf.

Rise & Shine,

Adriana

Ti-a placut? Da share!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *