Buna,
Sunt Adriana

To master your life
Start mastering this day!

Bun venit!

84% din decizii in afaceri le luam pe baza unei recomandari!
Personal Branding este cea mai buna recomandare pentru tine!
Functioneaza 100%!

How it works?

MASTERCLASS
BRAND OF A LEADER

Descopera in acest Masterclass METODA PERSONAL BRANDING made easy, prima metoda din Romania care foloseste o abordare active learning, cu ajutorul careia iti vei dezvolta brandul tau personal si o prezenta profesionista online.

Metoda este inovativa, moderna, practica si eficienta pentru ca inveti rapid, metodic si distractiv!
Metoda este deja practicata cu succes de mine alaturi de peste 500 de cursanti incantati!

METODA PERSONAL BRANDING made easy consta in dezvoltarea brandului tau in 4 pasi simpli:

DEFINIRE (ANALIZA, CLARITATE)
1
CONSTRUIREA STRATEGIEI
2
COMUNICAREA BRANDULUI
3
CRESTEREA COMUNITATII
4
ENJOY THE NEW YOU
Esti pregatit sa ne arati cea mai buna varianta a ta?
1
sesiuni training online
1 h
MasterClass
1
eBook-uri gratuite
1
Studii de caz
0 %
Acces Lifetime

Ce spun cei care s-au antrenat cu mine:

www.adrianarepede.com-Testimonial-12
Este incredibil cate poti invata despre tine in acest curs! Eu credeam ca invat cum sa fac o poza si mai buna! Nu e un curs despre poze! Aici m-am redescoperit! Mulțumesc pentru tot, Adriana Repede! Merita sa afli si tu cine esti si unde te duci! Si sa vezi apoi ce incredere vei avea în tine!
Clara Lenga
Start up Coach
www.adrianarepede.com-Testimonial-11
Crearea unui brand personal cred ca este cea mai frumoasa parte din tine si povestea ta, din afacerea ta , din emotiile si inspiratia care o descoperim in noi insine. Iar pentru asta avem nevoie de Adriana Repede si modul ei fantastic de a ne reda toate aceste lucruri minunate sa le descoperim in noi. Recomand cu incredere acest curs!
Ala Stroici
Online Business Developer
www.adrianarepede.com-Testimonial-09
Cursul doamnei Adriana Repede este cea mai buna alegere pentru cineva care e la inceputul activitatii sale! Am aflat foarte multe informatii la care nu ma gandisem si care ma dezvolta pe mine ca om in primul rand. M-a ajutat sa am curajul sa imi conturez identitatea in social media, sa inteleg pentru ce fac, m-a stimulat sa imi structureaz ideile si sa le expun! O recomand pe doamna Adriana Repede si recomand cursurile sale de imagine si branding Adria Academy!
Lacramioara Nistoroaea
Online Business Developer
www.adrianarepede.com-Testimonial-10
Valoarea cursului de Personal Branding consta in cresterea personala realizata atat cu ajutorul informatiilor excelente primite, cat si cu ajutorul socializarii cu oameni creativi care te ajuta sa devii mereu mai bun. Recomand acest curs tuturor celor care vor sa se defineasca, dar si celor care doresc sa creasca din punct de vedere personal si profesional.
Mirela Dumitru
Business Consultant
www.adrianarepede.com-testimonial-07
Adriana Repede e un profesionist senzational. TOTUL a fost extrem valoros. De la A-Z. Cursul de Personal Branding al Adrianei Repede e un puzzle in care totul se potriveste si se leaga cu multa claritate. Ti-l recomand cu multa caldura si incredere. Iti este extrem de necesar daca vrei sa construiesti in "era digitala" un business stabil si profitabil.
Raluca Fage
Global Business Coach
www.adrianarepede.com-testimonial-08
In ochii mei dna. Adriana Repede este profesionalism, pasiune, inspiratie! Cursul de Personal Branding m-a ajutat sa ma descopar si sa ma identific in social media prin crearea brandului personal. Recomand cu toată increderea aceasta experienta tuturor celor care isi doresc sa aiba un impact in business si cariera prin crearea unui brand personal.
Emilia Tinca
Connector - Entrepreneur
www.adrianarepede.com-testimonial-02
"Dedicated, committed, energetic, empowering! Her knowledge of people skills and training and the ability of making fun are a real asset for every team working with Adriana. She is a top performing training professional fit for performance, and I am happy to furnish excellence related details about her. It was great to have you at IBSB school at our art workshops and it was wonderful to assist to other personal development trainings organized by you, too."
Claudia Marta
Head of Admissions and Corporate Communication IBSB
www.adrianarepede.com-testimonial-03
"Personalitatea Adrianei este nuantata, faurita din contururi puternice dar si din nuante delicate, sensibile... Lucreaza serios dar cu zambetul pe buze, are un puternic simt al datoriei dar il manifestă cu dezinvoltura, este atenta la detalii dar le trateaza cu aceeasi serioasa sarguinta. Gata sa ajute, gata sa impartaseasca din multele cunostinte si informatii pe care le cauta mereu... O doamna frumoasa, daruita cu har!"
Elena Predescu
Profesor Dr. in Filologie
www.adrianarepede.com-testimonial-01
"Mesajul Adrianei este clar, autentic si aduce bucurie. O ghidare profesionista! Pentru mine a contat mult si felul Adrianei de a-mi livra informatia, fiind un bun pedagog, un lider care m-a luat de mana si m-a purtat in siguranta pe cărările acestei lumi noi ale brandingului personal si a facut-o cu infinita rabdare, umor, intr-un spirit ludic, degajat, dar si cu foarte mare responsabilitate si pasiune. O recomand din toata inima tuturor colegilor networkeri, mai ales pentru ca ea insasi este un expert in network marketing si lider in industrie!"
Monica Veress-Váczi
Start-up Coach
www.adrianarepede.com-testimonial-06-b
"Training-ul Personal Branding: profesionist, complex, interactiv! Adriana este expertul care m-a ajutat sa inteleg cat este de important sa stiu cine sunt, ce vreau sa fiu si carei categorii de persoane sa ma adresez pe social media. M-a ajutat sa ma hotarasc, sa imi fixez obiectivele si sa imi pun alegerile in raport cu valorile pe care le detin. In urma experientei training-ului, am inteles ca nu este deloc greu sa iesi in evidenta daca tii cont de cateva reguli si daca stii sa iti construiesti o imagine in mediul online. O experienta inedita, importanta, un pas inainte in evolutia profesionala si personala a oricui vrea sa iasa in evidenta in reteaua lui profesionala. Multumesc Adriana si raman profund recunoscatoare."
Lili Conache
Conector- antreprenor digital
www.adrianarepede.com-testimonial-04b
"Prin Cursul de imagine pe care l-am urmat cu Adriana Repede am reusit sa aflu secretele unei prezente in online, despre care nu stiam cat poate fi de sofisticata. Cursul m-a trimis intai sa ma definesc pe mine. Pentru mine cel mai important a fost claritatea, cine sunt, cui ma adresez, ca sa ma conturez si sa stiu ce vreau sa livrez celorlalti. M-am definit ca om ca sa am un brand... ca sa fiu unica si pe sticla, nu doar în realitate. Recomand acest curs tuturor care au o afacere, care vor sa aiba o activitate cu influenta in online, care vor sa vanda chiar produse, servicii, liderilor, chiar politicienilor, si cred ca mai sunt multe alte persoane din alte domenii care au nevoie de acest curs."
Mihaela Carmen Irimescu
Digital Business Developer
www.adrianarepede.com-testimonial-05b
"Eram la granita dintre un profesionist si un artist. Nu stiam cum sa-mi definesc identitatea in mediul online. Intalnirea cu Adriana si participarea la cursul de imagine si brand m-a definit ce sunt. Am inteles ce inseamna a fi autentic si ce este mai important ce vreau sa ofer. Adriana este un artist cu viziune, profesionist cu har, un om autentic cu argumente si coerenta. Recomand cu toata increderea cursul Adrianei, vei intelege totul cand o întâlnești si o asculti. Ai nevoie de acest curs daca vrei sa fii o pata de culoare intr-o mare gri."
Manuela Sumanaru
Trainer for Healthy & Prosperity life, Network Marketer
Aboneaza-te acum la The Luxury Brand Newsletter si afla primul
Cum sa devii The Star that you are!