De 25 ani inspiram prin antreprenoriat si creativitate si de 10 ani si prin arta, design si cultura. De 25 de ani desfasuram cursuri, traininguri si workshop-uri interactive si astfel am reusit sa fim pionieri in organizarea evenimentelor de business in Romania si in 10 tari din Europa.

Astazi contribuim si la diversificarea campaniilor CSR ale companiilor si la dezvoltarea personala si profesionala a participantilor prin programe wellbeing care aduc cu ele creativitate, inspiratie, interactiune si atmosfera relaxanta.

Prin participarea la cursurile si activitatile noastre antrenante echipa va fi mai motivata, mai inspirata si va cauta solutii creative pentru provocari.

Pachete corporate organizate la cerere:

  • cursuri sau training-uri branding personal, team branding, employee branding, identitate vizuala brand personal, executive presence, self leadership.
  • workshop-uri creative de relaxare si wellbeing: arta, stil şi imagine personala, arta si luxul, stilul de viata si psihologia luxului.

Evenimentele corporate pot fi organizate atat online, in-person sau hybrid si se pot desfasura la cerere in mai multe locatii:

  • la sediul companiilor
  • in sali elegante de evenimente
  • in diverse alte orase sau locatii din tara sau strainatate in care compania isi desfasoara activitatea

CORPORATE BRAND POWER DAY

Pachetele noastre incep de la 7000 €/ eveniment echipa, in functie de detaliile stabilite, numarul participantilor, locatie, solicitari etc.

Te invitam sa ne contactezi la hello@adrianarepede.com sa gasim impreuna cele mai creative si practice solutii pentru echipa ta.