5 puncte despre imaginea ta din mediul online

Peisajul profesional s-a schimbat enorm in ultima perioada, iar imaginea ta  profesionala online sau imaginea organizatiei tale acum este extrem de importanta! 

In zilele noastre milioane de oameni, companii si organizatii fac afaceri online sau doar online!

Intalnirile online si conferintele video folosite candva pentru conectarea cu echipe la distanta si clienti globali, astazi devin un instrument esential pentru fiecare om de afaceri, astfel incat să fie gata sa apara si sa comunice online zi de zi!

Din cauza izolarii si distantei sociale recomandate, astăzi este mai important ca niciodata sa ai cunostinte si abilitati de comunicare necesare pentru mediul online, dar si pentru a-ti construi o  imagine profesionala online, de a-ti reprezenta brandul personal sau afacerea astfel incat sa te faci vazut, ascultat și remarcat.

5 PUNCTE DESPRE IMAGINEA TA IN MEDIUL ONLINE:

  • Realizeaza un audit asupra imaginii tale online si actualizeaz-o periodic in functie de scopuri si obiective!
  • Foloseste  cateva imagini cu tine „in actiune”, poze profesioniste de business care ne exprima cine esti si ce faci. Vezi aici cum organizezi o Sedinta foto profesionista pentru businessul tau.
  • Foloseste si imagini cu tine din timpul liber sau cu  stilul tau de viata de zi cu zi. Astfel de imagini cu activitati personale pe care le iubesti in afara biroului ofera profunzime brandului tau și arata o latura mai relaxata a ta.
  • Investeste timp si energie intr-un video de introducere „Despre mine” excelent pentru a fi adaugat pe un site, blog, platforme social media. Profesionistii in marketing din toata lumea numesc continutul video ca tipul de continut cu cel mai bun ROI (return on investment).
  • Apeleaza la o consiliere cu un specialist in Imagine si Personal Branding pentru a creiona o strategie de creare, pozitionare si comunicare a brandului tau personal.

Rise & Shine,

Adriana

Ti-a placut? Da share!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *