Cum sa iti construiesti brandul personal

Pentru a-ti construi un brand personal in primul rand este important sa intelegi ce este și ce nu este un brand personal, cum te poate ajuta si propulsa in cariera. 

Afla Ce este brandul personal in acest articol.

Apoi, se presupune ca brandul personal te preocupa atunci cand faci ceva foarte bine de mai mult timp, cand ai o baza puternica de abilitati, de cunostinte intr-un domeniu anume.

Trebuie sa fii bun la ceva, altfel brandul nu poate exista. 

O data ce ai identificat la ce esti cel mai bun, apeleaza la toata energia si concentrarea pentru a invata sa te promovezi intr-un mod remarcabil.

Dupa ce ai decis la ce esti bun si pentru ce vrei sa te faci cunoscut, urmeaza sa intelegi si sa aplici strategii de branding personal.

Pentru a descoperi cum sa iti construiesti brandul personal iti propun in continuare 3 variante.

3 VARIANTE SA ITI CONSTRUIESTI BRANDUL TAU PERSONAL 

1. INVATAND SI APLICAND SINGUR PRACTICI DE SELF BRANDING

Aceasta varianta inseamna sa te documentezi, sa faci cursuri, sa citesti, sa aplici incet incet ceea ce ai invatat. 

Avantaj

Aceasta este o varianta excelenta pentru intreaga ta dezvoltare personala si profesionala, deoarece vei invata foarte multe lucruri utile si interesante, te vei defini asa cum nu ai mai facut-o, vei invata sa comunici mai bine, mai clar si mai eficient.

Dezavantaj

In aceasta varianta de self branding va trebui sa te organizezi singur, sa fii un bun autodidact, sa dispui de timp si energie, sa te informezi continuu, sa studiezi domenii precum comunicare, branding, marketing, business cativa ani buni. 

Intr-un cuvant cam trebuie sa te preocupe sau chiar sa te pasioneze.

2. APELAND LA UN STRATEG IN BRANDING SAU LA UN PERSONAL BRANDING COACH 

O alta varianta sa lucrezi la brandul tau va fi sa apelezi la un strateg in branding, la un coach profesionist in branding si sa configurati impreuna o strategie de creare si comunicare a brandului tau. 

Avantaj 1

Aceasta alegere te poate scuti de cativa ani de studii si cercetare, ceea ce inseamna ca te vei misca cu mult mai repede inainte, insa trebuie sa te asiguri ca ai parte de un consultant experimentat, profesionist, care obtine rezultate si mai ales care ti se potriveste tie si nevoilor tale. 

Avantaj 2

Un alt avantaj ar fi o comunicare mai usoara. 

Avand un astfel de strateg alaturi de tine, acesta iti va intelege mai bine nevoile, te va trata cu pretiozitate si iti va acorda o atentie sporita. 

3. LUCRAND CU O COMPANIE SAU CU O AGENTIE DE BRANDING

A treia varianta sa iti dezvolti brandul personal este sa apelezi la o agentie de branding. 

Avantaj

Lucrand cu o companie specializata in branding este posibil durata dezvoltarii brandului tau sa fie mai scurta, deoarece fiind in companie mai multi oameni, lucrand in echipa la un brand cu siguranta se vor misca mult mai repede decat un coach cu o mica echipa.

Dezavantaj

Principalul dezavantaj insa ar fi costurile mari, deoarece fiind multi in echipa costurile cu siguranta vor creste. 

In concluzie, incepe de undeva si te asigur ca personal branding va fi o modalitate excelenta de a te diferentia in mod evident de competitorii tai, pe baza unicitatii tale si pe baza cunostintelor si expertizei tale.

Te invit sa descoperi cum sa iti dezvolti brandul personal in programul meu Masterclass PERSONAL BRANDING made easy!

Acest Program Masterclass foloseste prima Metoda active learning din Romania de creare a brandului tau personal sau a brandului companiei tale si este gandit astfel incat tu sa inveti rapid, sa intelegi si sa aplici in acelasi timp.

Programul meu Masterclass va fi pus la dispozitia doritorilor prin Adria Academy in curand.

Rise & Shine,

Adriana

Ti-a placut? Da share!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *