7 fapte despre antreprenori

Angajat sau antreprenor?

Si eu mi-am pus aceasta intrebare la inceputul carierei,
 
angajat  sau antreprenor?

Se intampla in 1997, la doar 21 de ani, cand am luat marea decizie de a-mi dezvolta propria afacere in industria network marketing, apoi la scurt timp de a infiinta propria companie de coaching, training si consultanta pentru antreprenorii din industrie, devenita rapid un succes pe piata nationala si europeana. 

Astazi, dupa toti acesti ani iti pot spune ca nu imi imaginez viata fara antreprenoriat si cred ca e o varianta excelenta de crestere personala. 

Desi nu e un drum lin, fiind antreprenor ai ocazia sa fii liber si stapan pe timpul tau, pe abilitatile tale si mai ales pe visele si aspiratiile tale!

Multi oameni, de la angajati entry level la general manageri, viseaza la a avea succes pe cont propriu.

Zi de zi mai multi tineri isi propun sa construiasca afaceri online profitabile sau sa obtina un “laptop lifestyle”.

Asa ca am decis sa discut despre antreprenoriat la ultimul eveniment Future of Digital organizat la Paris in data de 12 februarie 2022 la Hotel La Bourdonnais.

Discursul l-am conceput pentru participanti persoane doritoare in a deveni antreprenori, dar si dezvoltatori de afaceri online, manageri ai propriilor companii.

Daca cumva te intrebi si tu, angajat sau antreprenor, iti ofer keynote-ul meu prezentat in Paris, unde ai cateva idei care cred ca te vor pune pe ganduri: 7 fapte despre antreprenori.

Rise & Shine,

Adriana

Abonare la Newsletter
Ramai la curent cu noutati, oferte si inspiratie!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *