Personal Branding / Training in Poiana Brasov

Am trecut si pe acasa prin Romania la sfarsit de august pentru evenimentul Future of Digital de la Poiana Brasov, eveniment care a readus in tara romani din 5 tari.

Postarile si povestile Instagram din perioada trainingului asa se intitulau: Romanii se intorc acasa cu Future of Digital.

La fiecare eveniment eu abordez subiectul Personal Branding, as zice un subiect inepuizabil. Nu-mi ajunge timpul sa impartasesc cate lucruri consider  ca sunt importante in acest domeniu. 

Din 2018 vorbesc la toate trainingurile si conferintele la care particip numai si numai despre Personal Branding, asa ca incet incet am inceput sa ma numesc Branding Keynote Speaker.

Inainte abordam mai multe subiecte, precum antreprenoriat,  strategii de business, marketing, time management, networking, dezvoltare personala, desigur si branding, insa in ultimii ani nu a mai fost loc de nimic altceva. 

Audienta mi-a solicitat mereu si mereu acest subiect, care, pe langa educatia si experienta dobandita in domeniu, chiar ma pasioneaza foarte tare. 

La Brasov  am povestit despre cum sa iti descoperi si sa iti dezvolti abilitatile personale, despre cum sa aduci valoare, cum sa dezvolti credibilitate in randul audientei tale si despre cat este de important sa actionezi strategic si consecvent intr-o directie.

Devii un brand, devii faimos lucrand la brand-ul tau personal, fiind prezent si activ online si offline, in comunitatile in care iti desfasori activitatea, pe grupurile pe care le ai pe platformele sociale, zilnic, consecvent. 

Felicitari echipei si comunitatii Future of Digital pentru inca un eveniment fantastic! 

Rise & Shine,

Adriana

Abonare la Newsletter
Ramai la curent cu noutati, oferte si inspiratie!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *