Train the Leader event Mallorca

Train the Leader in Mallorca, 
Fun, viitor digital si brand personal

Suntem deja la doilea training organizat in insula Mallorca, un training pentru lideri, organizat in luna octombrie 2022.  Evenimentul, denumit Train the Leader, a fost o adevarata experienta de crestere și dezvoltare personala pentru participanti. 

Va povestesc pe scurt in continuare 6 puncte cheie despre acest eveniment:

  1. Locatia  luxury

Mallorca a fost declarata in 2023 “the leading destination for luxury tourism” la International Luxury Travel Market (ILTM) din Cannes si multe VIP-uri de peste tot din lume vin aici sau au case in insula.    Mallorca este o insula cu o natura uimitoare, cu munti, cu paduri si cu plaje intinse cu nisip alb si fin, renumita pentru calele sale (golfuri cu mici plaje, inconjurate de maluri stancoase, abrupte), cu vegetatie bogata si de o frumusete rara.    

  1. Training interactiv

In loc sa fie un simplu curs in care se asculta prezentari teoretice, acest training a fost construit pe principiul “invatam facând” (learning by doing). Participantii au fost foarte activi si au fost incurajati sa ia parte la exercitii interactive, care i-au ajutat sa inteleaga mai bine conceptele abordate.

  1. Atmosfera generala

Atmosfera generala a fost una combinata, intre chill, vibe-ul insulei si multa actiune. Participantii  s-au simtit excelent si multi revin a 3-a oara la eveniment in aceasta primavara. Astfel cu totii ne-am bucurat de o atmosfera relaxata și prietenoasa, care a fost propice si pentru training, dar si pentru starea de bine.

  1. Explorarea insulei in excursii de echipa

Un alt aspect care a transformat trainingul Train the Leader din Mallorca intr-o experienta cu adevarat memorabila a fost oportunitatea de a explora insula in echipa. Am avut șansa sa descoperim impreuna locuri uimitoare și sa ne cunoaștem mai bine intre noi.

  1. Pregatire pentru viitorul digital

De asemenea, discutiile au avut mereu in atentie pregatirea pentru viitorul digital. intr-o era in care tehnologia și digitalizarea joaca un rol din ce in ce mai important in mediul de afaceri, acest aspect devine esential in dezvoltarea abilitatilor de leadership.

  1. Dezvoltarea tot mai profesionista a brandului personal

Pe parcursul acestui training, am discutat și despre importanta brandului personal și am povestit cu fiecare ocazie cum se construieste un brand puternic și autentic care sa te diferentieze intr-un mediu de afaceri competitiv. Adria Academy a ajutat deja peste 1000 de persoane sa isi puna bazele brandului personal, sa il transforme intr-un brand profitabil si sa se diferentieze in cariera.

In concluzie, trainingul Train the Leader din Mallorca organizat pentru comunitatea Future of Digital a reprezentat o experienta cu adevarat fantastica si a demonstrat ca este posibil sa ne dezvoltam abilitatile de leadership intr-un mediu placut și relaxant, cu oportunitatea de a explora si o locatie minunata in acelasi timp. 

In final cred ca cel mai important a fost faptul ca evenimentul a reprezentat o ocazie excelenta de a ne conecta cu noi parteneri din echipa și de a ne bucura de momente memorabile impreuna, care ne-au inspirat sa fim mai buni lideri și sa ne imbunatatim calitatea vietii pe viitor.

Si pentru ca echipele s-au bucurat de o experienta cu adevarat speciala, repetam evenimentul in aceasta primavara, asa ca voi reveni iar cu noutati de aici din Mallorca.

Photo credit @tanyavasiliuk.com

Stand Up & Shine,

Adriana

Abonare la Newsletter
Ramai la curent cu noutati, oferte si inspiratie!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *