Train the Leader event Mallorca mai 2023

Zile cu soare si transformare

Deja la al 3-lea eveniment Train the Leader din insula Mallorca, organizat in luna mai 2023 de catre Future of Digital pentru antreprenori online si nomazi digitali.

In Mallorca ne-am bucurat impreuna de excursii in echipa, de plimbare cu catamaranul, de vizita in Palma, de white party in faimoasa locatie Marina de Cala d’Or, de vizita in peste 10 cale renumite, plimbari in porturi renumite (Puerto Portals, Port Adriano, Port d’Alcudia, Port de Pollenca), dar ne-am bucurat si de networking, de quality time si de multe altele.

Si ne-am bucurat de peisaje mediteraneene de vis.

Am lucrat insa intr-un stil interactiv si la brandul personal.

Rolul meu de fiecare data este sa ajut audientele sa obtina claritate asupra brandului lor  personal si sa reuseasca sa isi duca brandul personal la urmatorul nivel. 

In Mallorca am discutat personal cu participantii multe aspecte despre acest subiect, am raspuns la neclaritati si intrebari, dar am organizat si o sedinta foto profesionista pentru brandul personal alaturi de un fotograf bine cunoscut din insula, fotograf care ne-a insotit deja in 4 sedinte foto de grup si de portret pentru brandul personal. 

Ce imi place cel mai mult la trainingul Train the Leader din Mallorca?

Faptul ca petrecem timp impreuna, dar si faptul ca pot impartasi amical si lejer, intr-un decor de vis, din experienta mea ca si Brand Consultant tips  and tricks in personal branding.

Deja cu peste 25 de ani in consultanta de branding, business si leadership reusesc sa comunic si sa inteleg repede brandurile si mesajele lor.

De aceea sunt mereu alaturi de parteneri preocupata si fericita sa comunic cu ei si sa gasim impreuna cele mai bune solutii pentru brandul personal. 

Din experienta va spun, nu exista o regula generala legata de construirea brandului personal, ci fiecare brand este complex si unic, asa ca merita o analiza si o atentie aparte pentru o comunicare coerenta si eficienta a brandului. 

Gandeste-te ca si tu ai un brand valoros care are nevoie sa fie pus in lumina reflectoarelor, asa ca daca ai intrebari despre brandul tau personal sunt doar la un mail distanta. 

Si pentru ca echipele s-au bucurat de o experienta cu adevarat speciala, repetam evenimentul in luna mai 2024, asa ca voi reveni cu noutati de aici din Mallorca.

Pana atunci insa aminteste-ti mereu ca brandul tau este primul si cel mai important ambasador al tau!

Ai nevoie de ghidare in dezvoltarea brandului personal? Sunt la un email distanta hello@adrianarepede.com.

For brand or business collabs: e-mail la hello@adrianarepede.com.

Photo credit @tanyavasiliuk.com

WE BRAND
keeping you in front,
Adriana
Abonare la Newsletter
Ramai la curent cu noutati, oferte si inspiratie!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *