Train the Leader event Mallorca septembrie 2023

O perspectiva de business

Deja al 4-lea eveniment Train the Leader organizat in insula Mallorca de catre Future of Digital, eveniment ce a avut loc in luna septembrie a acestui an. 

Pe langa povestile firesti despre Mallorca, precum peisaje de vis, oameni calmi si zambitori, yacht-uri si porturi, atmosfera, va ofer si o scurta perspectiva de business asupra acestui eveniment:

1. Dezvoltarea relatiilor personale si profesionale

Train the Leader event nu este doar despre excursii si aventură, ci și despre dezvoltarea relatiilor personale și profesionale. In timpul calatoriei, avem ocazia sa ne cunoastem mai bine si sa descoperim idei si oportunitati de crestere in echipa. 

2. Networking și promovarea afacerii

Train the Leader event atrage participanti cu preocupari si afaceri diferite. Aceasta diversitate ofera o ocazie unica de a face networking si de a invata de la profesionisti din diferite domenii de activitate.

3. Sedinta foto profesionista

In lumea digitala, imaginea conteaza.

Insula Mallorca ne ajuta cu un decor perfect pentru sedinte foto profesioniste si astfel avem o ocazie unica de a realiza aceste sedinte in locuri idilice. Aceste imagini nu doar imbogatesc prezenta noastra online, ci ne ofera si amintiri de neuitat. 

In concluzie, Train the Leader event in insula Mallorca este mult mai mult decat o calatorie in echipa. Este o experienta speciala care aduce echipa cu adevarat impreuna. 

Si pentru ca participantii s-au bucurat de o experienta cu adevarat unica, repetam evenimentul in luna mai 2024, asa ca voi reveni cu noutati din Mallorca.

Ai nevoie de ghidare in dezvoltarea brandului personal? Sunt la un email distanta hello@adrianarepede.com.

For brand or business collabs: e-mail la hello@adrianarepede.com.

Photo credit @tanyavasiliuk.com

WE BRAND
keeping you in front,
Adriana
Abonare la Newsletter
Ramai la curent cu noutati, oferte si inspiratie!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *