Din nou Brand Power Day in Mallorca

Am organizat din nou Brand Power Event in insula Mallorca in luna mai, acesta fiind deja al 5-lea eveniment de exceptie din insula din ultimii 2 ani.

Am fost in insula cu echipa Future of Digital, o comunitate de antreprenori si lideri din diferite industrii, romani din Romania, Spania, Germania, Italia, UK. Ne-am bucurat impreuna de viziune, de entuziasm, dar mai ales de momente si amintiri minunate.

In continuare va povestesc despre ziua mult asteptata in cadrul evenimentelor organizate in insula Mallorca, si anume Brand Power Day, o zi dedicata imaginii personale online si realizarii de fotografii profesioniste care raspund obiectivelor de afaceri ale echipei si ale brandului personal.

Brand Power Day a insemnat:

– un scurt training despre nevoile pe care le are un brand personal si despre imaginile pe care e bine sa le aiba acesta in portofoliu pentru o comunicare eficienta. Cateva idei despre acest subiect si in acest articol de blog.

– organizarea tinutei potrivite pentru eveniment. In cazul nostru am ales de aceasta data cu o combinatie intre peach fuzz, culoarea anului, rosu coral si alb. 

– stabilirea momentelor importante de fotografiat si coordonarea realizarii lor.

– in final ne-am bucurat si de momente de relaxare in echipa si de discutii si concluzii dupa eveniment. Avem obiceiul de a ne aplauda, dar si de a decide cum sa devenim mai buni, asa cum spun eu dupa fiecare curs, “Together better and better.”

Va spuneam ca inspiratia coloristica pentru Brand Power Day din aceasta primavara a fost culoarea anului, peach fuzz, la care am adaugat accente de rosu coral si alb.

De ce am ales de aceasta data peach fuzz si aceasta asociere de culori?

In primul rand pentru ca ne-a placut, ne-a dat o stare de vacanta si relaxare, dar si pentru ca peach fuzz este o intruchipare a căldurii, vitalitatii si inovatiei, o culoare perfect aliniata cu spiritul cald si dinamic al echipei prezente la eveniment. 

Peach fuzz este un ton catifelat de piersici, o culoare care reflecta dorinta de conexiune, o culoare calda si cu o eleganta moderna, dupa cum descrie chiar Pantone culoarea anului.

Ne-am simtit bine purtand peach fuzz, ne-a adus o energie proaspata, bucurie, si ne-a dus cu gandul la magia noilor inceputuri. 

In final aceasta sedinta foto nu a insemnat doar sa facem fotografii, ci si a insemnat si o mai mare intelegere a brandului personal, a comunicarii digitale, in timp ce a insemnat si crearea unor amintiri cu adevarat speciale pentru participanti.

Printre provocarile brandurilor si brandurilor personale in ultimii ani se numara si comunicarea intr-un mod tot mai diferit si creativ, dar si rapiditatea in comunicare, pastrand-o coerenta si eficienta.

De aceea Consultanta in Branding te poate ajuta si pe tine sa-ti clarifici mesajul brandului tau, sa comunici mai eficient, sa te pozitionezi mai bine si sa iti maximizezi cresterea si profitabilitatea.

Asa ca hai sa transformam viziunea ta intr-un brand remarcabil si de succes!

Prin cursurile noastre bogate in informatii, prin sedintele de consultanta personalizata, te incurajam sa iti transformi calatoria ta in business intr-o adevarata reusita. 

Suntem aici pentru a te ajuta sa navighezi cu succes in peisajul digital al viitorului.

Acum, dupa acest eveniment important din insula Mallorca, eu personal ma simt si mai plina de inspiratie si energie sa ducem brandul tau la urmatorul nivel!

Let’s elevate your brand together!

WE BRAND
keeping you in front,
Adriana
Abonare la Newsletter
Ramai la curent cu noutati, oferte si inspiratie!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *